Samen voor een beter Zutphen en Warnsveld.

Raadslid worden voor Burgerbelang Zutphen Warnsveld.

Samen voor een betere gemeente. Raadslid worden voor Burgerbelang Zutphen Warnsveld.

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Het lijkt nog ver weg, maar Burgerbelang Zutphen Warnsveld (BbZW) is al druk bezig met de voorbereidingen voor deze verkiezingen. Burgerbelang is een lokale partij. Het is nu de grootste partij in de raad en levert één wethouder, 4 raadsleden en 2 forumleden. Wij zijn een bevlogen, maar ook leuke partij om je voor in te zetten en de afgelopen 3 jaar zijn wij volop bezig geweest om onze speerpunten en ideeën te realiseren. We hebben al mooie resultaten behaald en veranderingen in gang gezet, maar willen dit straks volop voortzetten in het belang van alle inwoners van Zutphen Warnsveld.

Naast de huidige raadsleden is er behoefte aan nieuwe, enthousiaste mensen die zich in willen zetten als raadslid of forumlid en zich herkennen in Burgerbelang Zutphen Warnsveld. Wij zoeken een goede mix van jong en oud, autochtoon en allochtoon, met verschillende opleidingsniveaus en interesses. Als gemeenteraadslid ben je benaderbaar voor alle inwoners, kan je goed luisteren en neem je mensen serieus. Heb je concrete ideeën ter verbetering van de gemeente en vind je het een uitdaging om deze te realiseren. Het is daarbij belangrijk dat je politieke kwesties in heldere taal kan overbrengen en dat je het leuk vindt om in debat te gaan. Verder stel je de kaders vast voor de uitvoering van het beleid en controleer je actief en kritisch het college van B&W.

Heb jij concrete ideeën ter verbetering van de gemeente en vind je het een uitdaging om deze te realiseren? Laat het ons weten

Heb je interesse en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren en mee te denken en te beslissen in onze gemeente dan kun je contact opnemen met Rick Verschure (fractielid), via onderstaand formulier kun je in contact komen met Rick.

Per telefoon is Rick bereikbaar op 06 30703008 Hij vertelt je graag meer over het raadslidmaatschap, de kandidaatstellingsprocedure en over het werk in de raad in de afgelopen jaren. Ook ben je welkom om mee te kijken bij de fractie- en raadsvergadering.

Office